Commercial
Hydraulink Shop Fitout, Cairns
2015

The fitout of Hydraulink ranged from masterplanning the production line of the facility to the finer elements of cabinetry design.
Working through the circulation problems was key to creating a more cohesive, productive working environment for staff, and a rationalised entry for patrons.
The entry and showroom went through a face-lift, providing a professional interface with the public. Existing finishes were utilised in a cleaner, sharper way. The existing slab was honed back and polished, while slat wall was installed in continuous panels. New joinery in ‘Hydraulink’ colours was installed for display and for the counter. Stock rotation, easy access and durability were all considered factors in the finishes and the amount of storage.

Back to Projects